Последните дни маркираме властовите центрове на руската пета колона. Лукойл

...
Последните дни маркираме властовите центрове на руската пета колона. Лукойл
Коментари Харесай

БОЕЦ изрисуваха със знака Z централата на Лукойл

Последните дни маркираме властовите центрове на съветската пета колона. " Лукойл " е основно място. Най-важният ни въпрос е за какво тази компания не е платила нито един лев налог за 15 години в България?

Това каза председателят на БОЕЦ Георги Георгиев пред БГНЕС.

Симпатизанти на организацията пристигнаха пред централата, с цел да търсят Красимир Първанов от сдружението, с цел да " им даде отговори на всички въпроси ".

Първанов обаче не откликна на поканата им, вследствие на което последователите на организацията изрисуваха фасадата на постройката с буквата " Z ", знак на съветската войска във войната с Украйна.

Протестиращите скандираха " Тук не е Москва ", " Долни крадци ", и " Дайте доклад къде са парите, къде са милиардите " и “Руски подлоги ".

Следващият митинг на " БОЕЦ " е плануван за понеделник, добави Георгиев.

" Приключваме гражданската обсада пред Министврски съвет с последната акция - изненада номер 3! ", закани се по-рано Георги Георгиев от " БОЕЦ ". 

Симпатизанти на организацията тръгнагха към идната си цел в столицата, само че не споделиха на публицистите къде ще е тя.

Георгиев се закани, че тази акция ще бъде знакова. ” Тръгваме от Министерски съвет и ще маркираме следващия тестови център на кремълската мафия ”, закани се водачът на организацията.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР