Последната приумица на топ дизайнерката Мегз е да снима последната

...
Последната приумица на топ дизайнерката Мегз е да снима последната
Коментари Харесай

Мегз стегна скъсаните куфари за Тайланд! Каканашева преживя голям стрес и направи откровено обещание…

Последната прищявка на топ дизайнерката Мегз е да снима последната си сбирка в Тайланд.

От два дни хубавицата занимава почитателите си с идното й пътешестване. От стори в инстаграм профила й,  тя накара всички да познават дестинацията, за която ще пътува и даде обещание да донесе магнитчета на всички познали. Каканашева още направи почитателите си част от стягането на багажа й и самото пътешестване до летището.

Тя пусна живо видео, на което ципът на куфарът й се скъса в последния миг, а тя закъсняваше извънредно доста за полета. Накрая съумя да хване полета безусловно в последните минути, като беше очевидно обезпокоена. Тя още не пропусна да спомене, че и преди е изпускала полети.

Не е ясно кой прави компания на Мегз по време на пътуването й. От историите й в инстаграм се вижда, че хубавицата пътува с огромна компания, измежду която е и милионерския правоприемник Иван Динев.

Компанията изглеждаше в прелестно въодушевление въпреки стресът, който Каканашева им докара със закъснението си. Смеейки се те споделиха, че доста ги е ядосала, а тя даде обещание да бъде по-отговорна отсега нататък и че ще снима всичко за почитателите си.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР