Последната колекция „ ” на модна къща „ЖЕНИ СТИЛ” с

...
Последната колекция „ ” на модна къща „ЖЕНИ СТИЛ” с
Коментари Харесай

Евгения Живкова представи онлайн колекция Нов свят - slava.bg

Последната сбирка „ ” на фешън къща „ ЖЕНИ СТИЛ” с дизайнер Евгения Живкова беше показана по време на виртуална конференция, проведена от Консултантска къща „ От игла до конец” и „ Алма връзка “. Традиционното септемврийско ревю на марката не се състоя, поради епидемиологичната конюнктура.

Актуалните оферти на Евгения Живкова бяха показани с мултимедийни материали, фотоси и видео, като самата дизайнерка показа какви са акцентите и на какво е заложила в есенно-зимната си сбирка за 2020/2021.

Водещ и модератор на цифровото събитие с фешън и начин на живот презентация беше проф. Любомир Стойков, ръководител на Академията за мода.

Специални посетители на конференцията бяха бизнесдамите Светлана Шаренкова и Мила Захариева. Събитието почете и топмоделът Елисавета Стоянова-Гарева, която напълно неотдавна взе присъединяване в снимането на фотосесия на сбирката, дружно със Славена Вътова. Кадри от нея бяха презентирани по време на събитието. Стилист на плана е Андреа Стефанова, фотограф – Костадин Кръстев - Коко, а обувките бяха предоставени от „ ПЕПИНА-М “.

С откриването на конференцията проф. Любомир Стойков поздрави госпожа Живкова за включването й в битката с Covid-19, с дарения на защитни хидрофобирани маски с перманентна антибактериална отбрана, на многопрофилна болница за интензивно лекуване на белодробни заболявания /МБАЛББ/ „ Св. София ЕАД и университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина /УМБАЛСМ/ „ Н.И.Пирогов “ ЕАД.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР