Последната година е изпълнена с промени за Джона Хил. Той

...
Последната година е изпълнена с промени за Джона Хил. Той
Коментари Харесай

Защо Джона Хил ще се скрие от обществеността

Последната година е изпълнена с промени за Джона Хил . Той съумя да отслабне, сгоди се, а преди към два месеца стана ясно, че се пробва да откаже цигарите.
 Джона Хил, отслабването на артиста и за какво не желае да разискват тялото му
Актьорът, който желае да не разискват тялото му

Джона Хил с молба към почитателите си

Определено е тръгнал по пътя на цялостната смяна на метода си на живот. Поредната стъпка от нея обаче няма да се хареса доста на почитателите му. В отворено писмо артистът написа, че няма да участва на събитията, които имат за цел да промотират идващия му филм Stutz.

Той е документален и самият Джона Хил е негов режисьор. Решението си за това артистът отдава на дългогодишната борба, която води с паник офанзиви и тревога. Хил ще отсъства от премиерните събития освен на Stutz, само че и на идващите си планове.
 Снимка 584529

Според Rolling Stone, артистът написа още, че документалният му филм е за него, терапевтът му и целият развой на излекуване, през който е минал. Цялата концепция за кино лентата е да покаже на необятната аудитория какво му е помогнало на него, с цел да бъде потребен и на други хора.

Пише още, че с помощта на лечението е осъзнал, че през последните 20 години е изпитвал тревога и е има паник офанзиви, които са били засилвани от появите си пред медии и обществени събития. Затова в този момент е решил да се погрижи за психологичното си здраве, като не се подлага на всичко това.
 Джона Хил, пушенето и какъв брой мъчно е да се откаже от него артистът
Трудното ново начинание на Джона Хил

Актьорът ще води още по-здравословен метод на живот

Джона Хил осъзнава, че е привилегия да откаже част от отговорностите си в работен аспект и все пак да не загуби работата си. Но се надява, че ще способства за това повече хора да приказват намерено за психологичните си проблеми, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР