Посланията на Мадона в социалните мрежи напоследък са във фокуса

...
Посланията на Мадона в социалните мрежи напоследък са във фокуса
Коментари Харесай

Това ВИДЕО шокира всички: Мадона пие вода от кучешка купичка

Посланията на Мадона в обществените мрежи в последно време са във фокуса на прожекторите поради провокативните фотоси и видеа, които поп дивата постоянно разгласява, написа БГНЕС.

Новият ѝ клип в Инстаграм провокира смесена реакция на публиката. Кадрите демонстрират по какъв начин Мадона пие вода от кучешка купа под съпровода на песента I Wanna Be Your Dog на The Stooges. А на една от фотосите певицата кляка с тил към камерата върху бутилка със сос – като че ли ще стартира да се самозадовоява, въпреки да бе облечена в къси панталони и в мрежест чорапогащник.



Ето и част от мненията: „ Изгубихте усета си. Преди бяхте пред всички. Вие определяхте разпоредбите на играта. И тези промени в тялото ви... Всичко е крещящо обезсърчение да останете млади и настоящи. Последното нещо, което всеки от нас чака от Мадона ", написа потребителят @stacy102291.

„ Става все по-неприятно за гледане. Да си твой почитател към този момент не е елементарно “, написа консуматор @jego80.

Много почитатели означиха, че с сходни странни видеа Мадона унищожава своя емблематичен облик, създаван през годините.

По-рано певицата беше подложена на критика и от рапъра 50 Cent, който осмя нейни еротични фотоси, които са на крачка от порното. Той скастри 64-годишната певица " че се прави на девствена ", имайки поради известния ѝ шлагер от 80-те години Like a Virgin.

Наскоро TikTok Мадона се изкълчоти в предизвикателния танцов жанр туърк, разгласява топлес фотография и загатна също, че е лесбийка
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР