Посланиците на САЩ, Албания, Австралия, Канада, Грузия, Израел, Япония и

...
Посланиците на САЩ, Албания, Австралия, Канада, Грузия, Израел, Япония и
Коментари Харесай

35 посланици у нас осъдиха остро скандалните заплахи на Гунчева от Възраждане

Посланиците на Съединени американски щати, Албания, Австралия, Канада, Грузия, Израел, Япония и Обединеното кралство се причисляват към своите сътрудници от Европейски Съюз, които осъждат заканите за принуждение против Министерския съвет и посланика на Съединени американски щати, отправени от български депутат.

Това се споделя в взаимно изказване на дипломатическите представители, изпратено до медиите. " Такива закани не могат да бъдат оправдани и ние заставаме дружно с ясното разбиране, че речта на омразата не може да има място в нашите общества ", се споделя в общото мнение на общо 35-те посланици.

На 18 март депутатът Елена Гунчева от ПГ на " Възраждане " направи обява в обществените мрежи, в която се споделя, че " Русия има високоточкови оръжия, тъй че тъкмо може да улучи Министерски съвет, в случай че Просто Киро изпрати нашите ракети на шута Зеленски. Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата. "

Преди това от посолството на Франция у нас разпространиха общо изказване на посланиците на страните от Европейски Съюз в България:

„ Ние, посланиците на страните членки на Европейски Съюз, приветстваме изказването на господин Никола Минчев, ръководител на Народното събрание, осъждащо заканите за принуждение против Министерския съвет и упълномощени посланици. Подобни закани са неизвиними и ние сме обединени в убеждението си, че речта на омразата не може да има място в нашите общества. “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР