Посланикът ни в САЩ Георги Панайотов няма да търси обезщетение

...
Посланикът ни в САЩ Георги Панайотов няма да търси обезщетение
Коментари Харесай

Георги Панайотов ще иска обяснение от авиокомпанията, отказала придружител на детето му

Посланикът ни в Съединени американски щати Георги Панайотов няма да търси обезщетение от самолетната компания " Луфтханза ". Компанията отхвърли в последния миг декларирана от него услуга " придружаване на малолетен пасажер " за сина му Тео, с аргумента, че България е част от Руската федерация.

В обява в обществените мрежи Панайотов благодари за поддръжката и съчувствието, които е получил откакто даде публичност на проблема и декларира, че въпреки всичко ще изиска пояснение от самолетната компания.

" За мен няма подозрение, че случаят се дължи на неграмотност/полуграмотност/безхаберие. Което е доста неприятно, само че не е трагично, камо ли пък трагично. Дано Тео го схване като житейска закалка и нека да не се случва на никого!

И единствено две думи към тези, които, даже в този случай, не съумяха да надмогнат злобата, била тя персонална или на политическа основа - пробвайте се да бъдете положителни, да бъдете умни, колкото и да е мъчно, пробвайте се да бъдете съпричастни към тези, които са в неволя. И погледнете по-далеч от носа си. Светът е огромен и забавен ", написа Панайотов.

Той добавя, че не желае да разяснява случая пред медиите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР