Посланикът на Русия в ООН Василий Небензя предполага, че Киев

...
Посланикът на Русия в ООН Василий Небензя предполага, че Киев
Коментари Харесай

Посланикът на Русия в ООН: Ще обвинят нас за убийството на Аркадий Бабченко

Посланикът на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя допуска, че Киев ще упрекна Москва за, предава TACC.

На съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации той отбелязва, че самостоятелните и опозиционни публицисти в Украйна биват наричани „ сътрудници на Кремъл “ и ги убиват, а закононарушенията не се проверяват.

„ В Киев беше погубен съветски жител, журналиста Аркадий Бабченко. Това стана преди няколко часа. Можем да предположим, че украинските управляващи ще обвинят Русия, Това се е случвало нееднократно. “, споделя Небензя. По негови думи публицистите бягат от Украйна „ от гонене, в случай че не, ги арестуват като Кирил Вишински, украински жител, шеф на РИА Новости Украйна “.

„ В изявлението на украинския външен министър Павло Климкин към този момент прозвучаха подмятания за версията за убийството на нещастния публицист Аркадий Баченко. Украинското разследване, украинското правораздаване, което ние добре познаваме, вероятно ще откри там съветска диря “, добави Небензя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР