Послание за единство, търпение и вяра в общия успех отправи

...
Послание за единство, търпение и вяра в общия успех отправи
Коментари Харесай

Байдън: Оставете гнева зад себе си, имаме невероятна възможност да градим бъдещето

Послание за единение, самообладание и религия в общия триумф насочи към американската нация демократът Джо Байдън, който на процедура към този момент е победител в президентските избори.

" Моята задача да съставлявам всички американци. (...) Можем да сме съперници, само че не сме врагове. " - съобщи Байдън.

По думите му, политиците би трябвало да работят за нацията, да вземат решение проблеми, да подсигуряват законността.

Печелим тези избори с чисто болшинство, с нацията зад нас, означи той.

" Получихме 74 милиона гласа, повече от който и да е президентски билет в историята на Съединените щати на Америка ", подсети Джо Байдън.

Бившият вицепрезидент изрази дълбока съпричастност към загубите на американския народ от COVID- панденията и даде обещание да се бори с вируса още от от първия си ден в Белия дом.

" Не можем да спасим всеки живот, само че можем да спасим доста животи ", уточни Байдън.

По думите му, напрежението в обществото и огромно след тези тежки избори, на фона на настъплението на ковид, икономическите разтърсвания, разделянето.

Той прикани американците да оставят гнева и демонизацията зад себе си.

" Имаме съществени проблеми, нямаме повече време за губене в партизански борби ", добави Байдън.

Той прикани хората към единение и самообладание.

" Трябва да останем спокойни . (...) Да бъде преброен всеки глас, да оставим процеса да работи. Ние още веднъж потвърждаваме това, което сме потвърдили за 244 години в тази страна - демокрацията работи! " - сподели още бъдещият президент.

" Вашият глас ще бъде регистриран, все едно какъв брой старателно се пробват да попречат на това, няма да разреша да се случи. " - увери той.

" Имаме невероятна опция да изградим бъдещето. Няма причина, заради която да нямаме своя 21 век. Просто би трябвало да помним кои сме, ние сме Съединените щати на Америка! " - прикани Джо Байдън, като зъвирш ис думите: " Бог да ви благослови и да пази воините ни! "

В речта си той не загатна нито един път президента Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР