Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати иустройства за

...
Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати иустройства за
Коментари Харесай

Пощенска банка с нова безконтактна функционалност

Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати иустройства за самообслужване вдигиталните зони за експресно банкиране
Модернататехнология към този момент е налична на над 120 банкомата и устройства в цифровите зони за експресно банкиране

 

Над120банкомата и устройства за самообслужване в на Пощенска банка в цялата страна дават нова безконтактна функционалност, която разрешава осъществяването на платежни и неплатежни интервенции с приближаване на картата до безконтактния читател на съответното устройство. С въвеждането на услугата от ново поколениефинансовата институция в допълнение улеснява своите клиенти с безконтактни карти бързо и комфортно да правят банкови преводи, без да посещават банков клон.

На банкоматите на банката, към този момент и безконтактно, могат да се правят следните услуги: изтегляне на пари в брой, инспекция на баланс, заплащане на битови сметки, заплащане на обвързване по кредитна карта от Пощенска банка, приемане на парични преводи от WesternUnion по дебитна карта от Пощенска банка и вноска в брой по карта от Пощенска банка на банкоматите с депозитна функционалност. Всички услуги на банкомат, които се оферират за картодържатели на други банки, са налични и безконтактно (с изключение на промяна на ПИН код).

На клиентите на Пощенска банка е предоставена опция и за безконтактно осъществяване на интервенциите, използвани посредством устройствата за самообслужванев цифровите зони за експресно банкиране, които позволяватосъществяване на съвсем всички интервенции, без да се постанова посещаване в банков офис. Част от вероятните услуги включват разпореждане на левови изходящи преводи сред свои и непознати сметки, без значение в коя българска банка са, погасяване на задълженияпо своя или непозната кредитна карта от Пощенска банка, опция закандидатстване запредлагани от банката кредитни артикули. Кактофизическите лица, по този начин и фирмените клиенти на банката, регистрирани за услугата „ зона за самообслужване “,могатбезконтактно да внасят или теглят пари освен от и по своите карти, само че и от свои сметки в банката, след спомагателна идентификация, когато устройствата саспециално обозначени, че имат тази техническа опция. Извършването на информации и извлечения по сметки, карти и заеми в Пощенска банка, в това число разпечатването*на част от тях, също е допустимо да се реализира безконтактно посредством съответните устройства.

 

Набанкоматите от ново потомство, кактои на устройствата за самообслужване в цифровите зони,могат да се правят съществени интервенции с всички безконтактни карти, без значение от банката-издател. За клиенти на други банки са годни единствено част от функционалностите на устройствата, измежду които изтегляне на пари в брой и заплащане на битови сметки от карта.

„ Динамичният метод на живот, който е присъщ за нашето съвремие, ни подтиква да предлагаме съвременни услуги, съобразени с времето и удобството на потребителите. Иновативните цифрови решения са в основата на потребителската политика на Пощенска банка, точно тъй като се стремим да бъдем потребни на нашите клиенти в забързаното им всекидневие “, разясняват от банката.

Новата безконтактна функционалност поетапно ще бъде предлагана на банкомати и устройства за самообслужване във от ден на ден местоположения, като от Пощенска банка възнамеряват разширение на мрежата и подмяна на съществуващите банкомати в офиситев цялата страна.Повече информация за удобствата на новата услугаможете да откриете на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР