Посещението на различни събития е един от най-приятните начини да

...
Посещението на различни събития е един от най-приятните начини да
Коментари Харесай

URBO Studio дигитализира туристическата и развлекателната индустрии

Посещението на разнообразни събития е един от най-приятните способи да прекарваме свободното си време. Спортни срещи, концерти и фестивали постоянно ентусиазират публиката, създавайки възприятие за общественост и споделени прекарвания. През последните години светът на събитията претърпя промяна и на фокус от ден на ден са посетителите. По какъв метод прекарването им да се трансформира във все по-лично и интерактивно, обмислят уредниците, тъй като точно в това се крие ключът към триумфа.

Персонализацията е главен метод, а тя се реализира посредством технологията. Като модел за работа в бранша се обрисува българската травъл тех компания URBO Studio. Тя предлага най-съвременните билетни софтуерни решения за събития, атракции и всевъзможни развлекателни действия, които бихте предложили на своите посетители.

Пример за подобен сполучлив преход към предложение на персонално преживяване са последните турнета на международни реализатори като Тейлър Суифт и Бионсе. Основната цел на артистите и концертните зали е билетите да доближават непосредствено до същинските почитатели, ограничавайки спекулата с цените им посредством интервенция на автоматизирани ботове. Това може да бъде реализирано само с новаторски билетни решения, които да се концентрират върху потребностите на почитателите. Тук софтуерната архитектура на URBO е най-силна.

В момента URBO Studio е измежду дребното компании в бранша, които дават сходен вид решения. Инструментариумът им включва функционалности като " интелигентна опашка ", предварителна регистрация, двуфакторна идентификация, динамични ценови принадлежности и равноправни благоприятни условия за препродажба на вторичния пазар. Всичко това е основно за обезпечаването на правилен и транспарантен достъп за покупка на билети за всеки по-голям концерт или различен вид събитие.

Мобилните билети и безконтактният вход посредством QR кодове от дълго време са стандарт в промишлеността и са измежду най-търсената функционалности от клиентите на URBO Studio. Но новаторските решения на компанията не се лимитират до дигитализиране на процеса по продажба на билети. Тя предлага принадлежности, които да се приспособяват към бързо изменящия се събитиен бранш и другите потребности на уредници и реализатори. Такива са модулите за ценови модели и стратегии за преданост, които компанията предлага.

Ценовите модели разрешават цените на билетите да се трансформират по отношение на действителното търсене, момента на покупка и други фактори, предлагайки многообразие от ценови благоприятни условия. А стратегиите за преданост разрешават на правилните почитатели да получат разнообразни извънредни преимущества, ранен достъп до билети и изкушаващи отстъпки.

В сферата на корпоративните и бизнес събития технологията е още по-значима поради разнообразната публика със характерни условия и упования във връзка с организацията и цифровите решения. Бизнес събитията изискват по-широк набор от благоприятни условия за предложение на билети, от така наречен early-bird до извънредни предложения и акредитации. URBO Studio е известна и с създадените маркетинг и нетуъркинг функционалности, които мощно облекчават уредниците на събития в оперативната им активност.

Още при започване на пандемията от COVID-19 URBO Studio се открои като лидерв травел тех бранша с бързата си реакция в създаването на технологии за провеждането на виртуални събития. Концепция, която продължава да притегля интерес, изключително за огромни интернационалните събития като конференции и уебинари.Софтуерът на българската компанияе и в основата на първите виртуални концерти и театрални постановки, както и на виртуални изложби.

Основателите на URBO Studio имат вяра, че за пълноценното преживяване на всеки клиент на събитие уредниците би трябвало да дават цялостни персонализирани услуги, включващи превоз, паркинг, настаняване и други Затова екипът предлага и софтуерни решения за резервации и заплащания на такива спомагателни удобства, които способстват за комфорта на клиентите.

Иновативната технология и вероятностите пред URBO Studio привлякоха интереса и на Фонда за финансови вложения (ФКИ) от Групата на Българската банка за развиване, който ще вложи 1,2 млн. евро за растежа на ЮПАСС.

Така дъщерното сдружение на ББР ще способства за разгръщането на новата епоха в събитийната и развлекателна промишленост, чийто главен фокус е удолетворението на фена.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР