Португалският защитник на Левски Нуно Рейш призна пред португалското издание

...
Португалският защитник на Левски Нуно Рейш призна пред португалското издание
Коментари Харесай

Португалец от Левски обясни защо не иска да намали заплатата си

Португалският бранител на Левски Нуно Рейш призна пред португалското издание " Бола Бранка ", че не е приел предлагането на клуба да понижи заплатата си.

Намаляването на заплатите е действителност в българския футбол заради икономическите резултати, породени от новата пандемия на ковид. Рейш схваща желанието на клубовете, само че не е склонен и даже предлага решението, което съгласно него би трябвало да бъде признато

„ Имаше самостоятелна среща с всички играчи и всеки от тях взема решение дали да го одобри или не. Не съм склонен. Продължаваме да упражняваме, само че разбирам обстановката, тъй като без мачове, в клуба не влизат пари. Естествено е, че желаят да понижат разноските. Аз съм за изплащането на понижението, когато мачовете стартират още веднъж, само че тук просто ще понижат заплатите “, разкрива бранителят.

„ Имам още една година контракт с Левски, само че нищо не се знае. Клубът ще желае да понижи разноските заради последствията от пандемията. Има информации, че желанието на клуба за идващия сезон е да построи състав от българи и от по-млади играчи, с цел да свие бюджета. Естествено и разбираемо е, че те желаят да го създадат. Във футбола е значимо да се вземат положителни решения и аз съм отворен за нови благоприятни условия и други шампионати. Но имам контракт и не мога да избягам отсам. Трябва да проучвам добре обстановката и да видя какво ще бъде най-хубавото за мен “, споделя още португалецът.

„ Разбира се, връщането в Португалия постоянно би било положително, само че ще би трябвало да имам предложения. Но бих се радвал да се върна и в случай че е в Спортинг, ще е сбъдна фантазия. Спортинг беше клубът, който ме построи като футболист, за което съм признателен. Прекарах доста време там, научиха ме на доста неща и точно в Спортинг израснах като човек и състезател. Това е дом, който ще бъде вечно в сърцето ми. Завръщане в Португалия би било добре. Ако отида в Спортинг, бих поставил черешката на тортата ”, споделя Рейш пред португалската медия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР