Португалският наставник на словенския Олимпия (Любляна) Жоао Енрикеш определи Лудогорец

...
Португалският наставник на словенския Олимпия (Любляна) Жоао Енрикеш определи Лудогорец
Коментари Харесай

Треньорът на Олимпия: Лудогорец определено е фаворит

Португалският ментор на словенския " Олимпия " (Любляна) Жоао Енрикеш дефинира " Лудогорец " като любимец в конфликта преди първата среща от ІІ квалификационен кръг на Шампионската лига довечера от 21,45 часа в Разград.

" Ще бъде мъчно. " Лудогорец " несъмнено е любимец. Уважаваме това, само че имаме вяра и в своите качества. Ще търсим положителен резултат, с цел да запазим шансове за класиране в идващия кръг пред нашите почитатели.

Момчетата са подготвени за мача. Искаме да стигнем допустимо най-далеч в Европа, макар че противникът е от доста сериозна класа. " Лудогорец " е изиграл доста повече сходни срещи в последните години, има доста повече европейски опит на най-високо равнище, което сигурно е преимущество. Наясно сме с нашата роля и очакване с неспокойствие дуела.

Доста е топло, само че това е обикновено за тази част от лятото. Имаме няколко бразилци и португалци в състава, които са привикнали повече с такива температури. Теренът е доста добре квалифициран. Очаквам същинска футболна атмосфера и два тима, които търсят успеха ", разяснява Енрикеш.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР