Португалия може и да изглеждаше по-добре без Кристиано Роналдо в

...
Португалия може и да изглеждаше по-добре без Кристиано Роналдо в
Коментари Харесай

Селекционерът на Мароко: Надявам се, че Роналдо отново ще е резерва

Португалия може и да изглеждаше по-добре без Кристиано Роналдо в осминафиналите, само че треньорът на Мароко Уалид Реграги се надява още веднъж да види суперзвездата на пейката.

Капитанът на " мореплавателите " беше изваден от титулярния състав от Фернандо Сантош, откакто ядоса треньора на Португалия след промяната си в последния им мач от групата на Световното състезание против Република Корея (1:2).

Отсъствието на 37-годишния състезател обаче не се усети против Швейцария, защото Португалия завоюва с 6:1, като Гонсало Рамос размени Роналдо и означи хеттрик.

Сантош сигурно ще избере същия тим против Мароко на четвъртфиналите, а Реграги би предпочел това да е по този начин.

" Не знам дали Роналдо ще стартира. Надявам се, че няма. Като треньор знам, че той е един от най-хубавите играчи в историята. Ще се веселя, в случай че не играе. Но ние няма да се фокусираме върху Португалия, а върху нашето показване.

Те са гладни, те също желаят да влязат в учебниците по история. Ще имаме повече последователи на стадиона и можем да създадем героизъм ", съобщи Уалид Реграги.

Специалистът очерта упоритостта си да влезе в историята, като Мароко към този момент се радва на най-хубавото си показване на Световно състезание.

Обсъждайки прогнозите преди шампионата, съгласно които Мароко ще се провали в груповата фаза, той сподели: " Всички си мислеха, че знаят кой ще завоюва Световната купа. Ние също сме тук. Нашите играчи са гладни. Не сме удовлетворени от това, което направихме до момента ".
 Арести във Верона след класирането на Мароко на 1/4-финалите
Арести във Верона след класирането на Мароко на 1/4-финалите

Вероятно всички арестувани са последователи на ултрадесни организации
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР