Порто и Атлетико Мадрид играят при в последен двубой от

...
Порто и Атлетико Мадрид играят при в последен двубой от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Порто 2:0 Атлетико Мадрид, драконите пратиха гостите в нокдаун

Порто и Атлетико Мадрид играят при в финален дуел от група „ B “ на Шампионската лига. Мехди Тареми откри още в петата, а Стивън Еустакио удвои в 24-ата минута.

„ Драконите “ си осигуриха присъединяване в елиминациите на шампионата, до момента в който „ дюшекчиите “ ще се борят за класиране в Лига Европа. Тимът на Диего Симеоне ще търси наложителна победа в Португалия, защото има пет точки на третата позиция, до момента в който Байер Леверкузен приема водача Брюж в другия дуел от групата. „ Аспирините “ са четвърти с 4 точки.

/ /

Гостите стартираха с опит за напън и центрираха на няколко пъти топката в наказателното поле на „ драконите “, само че без някакви съществени рискове.

Порто обаче удари още с първата си рискова офанзива. В петата минута Пепе напредна по десния фланг на скорост и изведе в наказателното поле Еванилсон, който пък пусна пас по тревата за Мехди Тареми, който бе изтърван и на празна врата просто бутна топката – 1:0.

В 13-ата минута домакините пропуснаха нова чудесна опция да удвоят резултата. Именно голмайсторът Тареми комбинира с Вандерсон Галено, който бе непокрит в наказателното поле, само че изстрелът му бе избавен от вратаря Ян Облак.

LIVE |

1:0 Мехди Тареми 5'

2:0  Стивън Еустакио 24'

Шампионска лига, група „ B “, шести кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР