Порнозвездата Сторми Даниелс обеща да се противопостави на съдебно решение,

...
Порнозвездата Сторми Даниелс обеща да се противопостави на съдебно решение,
Коментари Харесай

Порнозвезда изгуби дело срещу Тръмп, плаща му $300 000

Порнозвездата Сторми Даниелс даде обещание да се опълчи на правосъдно решение, което й подрежда да заплати близо 300 000 $ за адвокатски възнаграждения на някогашния президент Доналд Тръмп поради несполучливия й иск за клюка.

43-годишната Даниелс, чието същинско име е Стефани Клифорд, написа в Туитър в понеделник, че няма да почете решението на федералния апелативен съд в петък, което евентуално поставя завършек на правосъдната омраза сред нея и Тръмп, произлизаща от хипотетична полова среща сред двамата през 2006 година



„ Ще отида в пандиза, преди да платя и цент “, даде обещание звездата от филмите за възрастни.

Тръмп, който неведнъж отхвърля да е правил секс с Даниелс, отпразнува решението в изказване, оповестено в понеделник вечерта.

„ Както заявявах доста пъти през годините, в никакъв случай не съм имал връзка със Сторми Даниелс, нито бих желал в миналото “, сподели Тръмп. „ Решението беше цялостна и цялостна победа и опрощение за мен и за мен.



45-ият президент назова правосъдния развой против Даниелс като „ чисто политически трик “, като похвали юристите си, че са довели въпроса до „ сполучлив “ край.

Превод от " Ню Йорк пост ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР