Порнозвездата Сторми Даниелс е абсолютно готова да свидетелства в наказателния

...
Порнозвездата Сторми Даниелс е абсолютно готова да свидетелства в наказателния
Коментари Харесай

Сторми Даниелс решена да свидетелства по делото срещу Тръмп

Порнозвездата Сторми Даниелс е " безусловно " подготвена да свидетелства в наказателния развой против някогашния американски президент Доналд Тръмп в Ню Йорк. Това сподели тя в изявление, представено от CNN. Това са първите ѝ мнения, откогато някогашният президент се призна за почтен по обвинявания, свързани със скица за заплащане на секрети пари, предопределена да ѝ затвори устата.

" Да ме извикат на свидетелската пейка легитимира моята история и това коя съм аз. Ако не го създадат, съвсем имам възприятието, че ме крият и хората вземат решение, че съм съмнителна, сподели Даниелс "

Даниелс също сподели, че не счита, че Тръмп би трябвало да лежи в пандиза, в случай че бъде наказан по делото. Обвиненията в закононарушение, повдигнати против Тръмп, носят присъда от най-малко една година и до четири години, макар че в случай че бъде приет за отговорен, Тръмп може да бъде наказан на пробация.
 Делото против Тръмп продължава на 4 декември
Делото против Тръмп продължава на 4 декември

Ново развиване на проблема

Припомняме, че идващото персонално чуване по делото на Тръмп е планувано за 4 декември тази година в Манхатънския углавен съд. 

Адвокатът на Тръмп Тод Бланш след предявяването на обвиняването в съда атакува прокурора, че е трансформирал делото в " политическо гонене ".

По-рано Алвин Браг удостовери, че 45-ият президент на Съединени американски щати е упрекнат в 34 случая на подправяне на бизнес документи от първа степен.

Бившият президент обаче не се призна за отговорен по обвиняванията.

Тръмп остана под арест малко над 40 минути по отношение на процедурата по повдигането на обвиняване.

Той пледира " почтен " по 34 наказателни обвинявания за подправяне на документи, след следствие за платени от него " пари за мълчанието " на порнозвезда.
 Доналд Тръмп е публично задържан. Пледира почтен по всички 34 обвинявания Обновена
Доналд Тръмп е публично задържан. Пледира почтен по всички 34 обвинявания

Прецедент в историята на Съединени американски щати

Тръмп дефинира процеса като политически.

Последните анкети на Ройтерс и Ипсос демонстрират, че някогашният президент на Съединени американски щати усилва преднината си пред останалите претенденти на Републиканската партия за президентските избори следващата година.

От щаба му настояват, че са събрали 7 милиона $ дарения единствено за последната седмица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР