Поредното голямо българско име, което е част от бойната карта

...
Поредното голямо българско име, което е част от бойната карта
Коментари Харесай

Световният шампион по муай тай Християн Корунчев излиза за победа на SENSHI 5

Поредното огромно българско име, което е част от бойната карта на петата професионална бойна галавечер SENSHI, е Християн Корунчев – международен първенец по муай тай и притежател на Интерконтиненталната купа по кикбокс за експерти WAKO PRO.

На 22 февруари в зала "Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна той ще излезе за повторно за победа на арената на грандиозната интернационална церемония. Първото присъединяване на Корунчев във веригата беше преди една година - в премиерното издание на SENSHI. Тогава той съумя да завоюва с 2:1 съдийски гласа огромната Интерконтинентална купа в категория 78.1 кг в кикбокс дуел против един от най-титулуваните сръбски бойци Никола Тодорович. Сега, тъкмо една година по-късно и с още повече триумфи на професионалния рирнг, той ще се завърне във Варна, с цел да покаже на почитателите си какво е научил за миналите 12 месеца. Противникът му към момента не е разгласен, като от SENSHI издават само, че няма да е българин, а срещата ще се играе в жанр карате фул контакт.

Освен номер едно в муай тай за 2018 и 2019 година, Корунчев е и повторен европейски първенец по бойното изкуство и притежател на международната купа по кикбокс на WAKO за 2017 година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР