Поредно знаково лице обяви оттглянето си от политическата формация на

...
Поредно знаково лице обяви оттглянето си от политическата формация на
Коментари Харесай

И Каримански напуска кораба след Ива Митева, зарязва ИТН

Поредно знаково лице разгласи оттглянето си от политическата групировка на Слави Трифонов " ИТН ". Любомир Каримански съобщи в студиото на Нова тв, че е извършил отговорностите си към партията, като акцентира, че не е бил неин член, а е бил определен от гражданска квота.

Финансистът даже загатна, че най-вероятно повече няма да се занимава с политика. В четвъртък стана ясно, че и някогашният ръководител на Народното събрание от квотата на Има Такъв Народ - Ива Митева, напуща партията.

Каримански бе претендент на Има Такъв Народ за началник на Българска народна банка, само че не беше определен. След като не съумя да влезе в настоящето Народно заседание, той бе назначен за консултант на служебния финансов министър Росица Велкова.

В качеството си на подобен през днешния ден той съобщи, че в актуализацията на тазгодишния бюджет се планува увеличение на минималната работна заплата.

" Ние продължаваме ограниченията, които са в актуализацията на Бюджет 2022 година Ако кажем, че замразяваме, с Бюджет 2022 година бяха планувани редица други спомагателни ограничения, които да важат от 2023 година Ние ще ги използван и тях. Например една от ограниченията беше да вдигнем прага за Данък добавена стойност ", съобщи Каримански. Той удостовери, че би било нарушаване, в случай че служебният кабинет предложи бюджет за идната година.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР