Поредно пророчество на феномена Божидар Караджов е на път да

...
Поредно пророчество на феномена Божидар Караджов е на път да
Коментари Харесай

Поредното пророчество за 2019 г. на Божидар Караджов пред БЛИЦ се сбъдва

Поредно знамение на феномена Божидар Караджов е на път да се сбъдне. Преговорите за Брекзит сред консерваторите на английския министър председател Тереза Мей и опозиционната Лейбъристка партия следва да приключат без съглашение. При това състояние Мей и лейбъристкият водач Джереми Корбин ще преминат към втора фаза, която има за цел да се реализира единодушие за процедура от гласувания в Народното събрание в опит да се реализира консенсус.

Още при започване на годината Караджов съобщи пред БЛИЦ, че Брекзит ще бъде отсрочен поради нови договаряния с Европейски Съюз.

"Тереза Мей ще сдаде поста си. Така ще се получи вътрешнополитическа рецесия, което е повода за забавянето на напускането на Англия. Предстои изцяло предоговаряне на процедурата. Ще има смяна в закони и нови референдуми, пророкува Караджов тогава.
Според авторитетния лейбъристки народен представител Хилари Бен, при неуспех на договарянията сред държавното управление и опозицията, е евентуално да се стигне до нов референдум за участието на страната в Европейски Съюз.

"Има единствено два вероятни изхода от рецесията към Брекзит: или Народното събрание ще одобри съглашение за излизането от Европейски Съюз, или ще би трябвало още веднъж да се обърнем към английския народ и да го помолим да направи избор. И аз мисля, че вероятността за утвърдителен референдум става по-близка, макар че за това към момента няма болшинство в Народното събрание ", сподели Бен.

Това е следващото знамение на феномена, което се сбъдва. Припомняме, че до момента две от пророчествата на Караджов се сбъднаха - за новата грипна вълна в България и самолетен случай, обвързван с Франция.

Какви са останалите пророчества за 2019 година на Божидар Караджов вижте тук!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР