Поредно нападение над автобус от градския транспорт в Пловдив. Инцидентът

...
Поредно нападение над автобус от градския транспорт в Пловдив. Инцидентът
Коментари Харесай

Хулиган от Плевен потроши градски рейс в Пловдив

Поредно нахлуване над рейс от градския превоз в Пловдив. Инцидентът е от неделя вечерта, когато мъж е хвърлил бутилка и е счупил странично стъкло на рейс по линия номер 12. 

Инцидентът е станал до Районната здравна ревизия на улица " Пещерско шосе ". Няма потърпевши пасажери, само че няколко души са били в рейса, когато е счупено стъклото и се е наложило те да изчакат до идването на полицията. 

Извършителят е арестуван. От полицията оповестяват, че той е на 27 години, от плевенско село. Срещу него е формирано бързо произвеждане.

" Преди това, към 17 часа, той и водач от " Автотранс Чолаков " са пътували в рейса в нетрезво положение, и са основали спор в транспортното средство. Шофьорът ги е предизвестил да минат обратно и да не се занимават, че ще се обади на 112. Те са слезли на последна спирка в квартал " Смирненски ". Около 19.30 часа въпросният господин е отишъл в региона на ХЕИ и е хвърлил бирена бутилка, като е счупил страничното стъкло на рейса ", описа Костадин Тотков от компания " Автобусни транспорти ". 

Предстои материалите да бъдат импортирани в Районната прокуратура в Пловдив. 

Това е следващо нахлуване над автобус по линия номер 12 в Пловдив. Миналия месец беше обстрелван рейс с въздушен револвер в региона на Математическата гимназия. Два месеца преди този момент, отново с въздушен револвер, е стреляно в региона на учебно заведение " Елин Пелин ". 

" Тези произшествия се повтарят, тъй като причинителите остават безнаказани ", разяснява още Костадин Тотков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР