Поредно нагло нарушение на водач в София.Шофьор със сив Мерцедес

...
Поредно нагло нарушение на водач в София.Шофьор със сив Мерцедес
Коментари Харесай

Зебра ли? Шофьор профуча пред майка с дете СНИМКИ

Поредно безочливо нарушаване на лидер в София.

Шофьор със сив " Мерцедес " без съмнение лишил преимуществото на майка с количка на пешеходна пътека. Случаят е от улица в " Надежда ", а обстановката е снимана от видеорагестратора на друга кола.

На записа се вижда жена, която е на пътното платно, тя прозорливо изчаква приближаващото се немско возило да спре, само че това не се случва.

Кадрите са публикувани в една от огромните групи на столичния квартал във Фейсбук, където провокират върна от отрицателни реакции. Столичани са възмутени от постъпката на лидера, избрал да завоюва няколко секунди.

 Вижте и някои от мненията им:
" Редовно ги срещах такива, когато бутах количката с малко дете в квартала. Просто бях въоръжена с бутилка минерална вода и възпитавах ", споделя Десислава В.  " На село няма пешеходни пътеки ", установи Златия З.  " Не се нервирайте. Важното е, че всичко е наред. Просто може да се е получило по някаква причина. Всеки прави неточности ", счита Пепи П. Мъжът, популяризирал фрагментите от обстановката, споделя, че е подал сигнал и до Министерство на вътрешните работи. Ще има ли глоба? Ще покаже само времето.         
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР