Поредният проблем с контузия на Рийс Джеймс е причина за

...
Поредният проблем с контузия на Рийс Джеймс е причина за
Коментари Харесай

В Челси стискат палци за Рийс Джеймс

Поредният проблем с травма на Рийс Джеймс е причина за терзание у Челси, като клубът и мениджърът Греъм Потър " стискат палци " за диагнозата на медицинския щаб. Десният бек играеше първия си мач от октомври насам, откакто контузия на коляното го извади от Световното състезание в Катар, при триумфа над Борнемут с 2:0 вкъщи нощес.

Но малко след началото на втората част, бранителят бе заставен да напусне терена поради нов проблем в коляното.

" Става въпрос за същото място, тъй че сме обезпокоени. Наистина е прекомерно скоро. Той усети нещо там. Ще би трябвало да разберем до каква степен сериозен е казусът и ще стискаме палци. Разбира се, че той бе доста отчаян да пропусне Световното състезание. Това беше голям удар за него ", разяснява Потър, представен от BBC Sport.

Първоначалната травма лимитира работата на експерта с Джеймс на " Стамфорд Бридж ", само че той остава огромен почитател на британския бранител.

" Всички видяха през днешния ден качеството в играта му и това, което носи на тима. Той е топ състезател. Вижда се извън, само че когато работиш с него от близко разбираш какъв брой е добър в реалност. Той може да играе във всеки тим в света и на всеки тим ще липсва. Планът през днешния ден бе да изиграе 60 минути, тъй че в този момент той е отчаян, несъмнено. Надяваме се да не е толкоз неприятно, колкото беше преди, и той да се възвърне бързо ", добави още наставникът на лондончани.

" Сините " са на шест точки от четвъртия Тотнъм след успеха над " черешките ", пристигнала след попаденията на Кай Хаверц и Мейсън Маунт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР