Поредният наглец от Видин вбеси колегите си на пътя с

...
Поредният наглец от Видин вбеси колегите си на пътя с
Коментари Харесай

Видин ми е пустиня! Нагъл шофьор заряза колата си на метър от бордюра, вбеси съгражданите си /снимка/

Поредният наглец от Видин вбеси сътрудниците си на пътя с безпардонното си държание зад кормилото, видя BulNews. Шофьорът на лек автомобил "Фолксваген Пасат " с видинска регистрация стана обект на насмешки, обиди и иронични мнения в една от фейсбук групите на "Перлата на Северозапада ".
Буден жител е увековечил наглото и без подозрение, необразовано паркиране на наглия лидер. Най-вероятно притежателят на колата е бързал прекомерно доста за някъде и не е имал време да паркира, както би трябвало, макар че има повече от нужното за това място.
Видинчани разясняват под поста със фотографията, че въпросният господин може би толкоз си може и по тази причина возилото е било зарязано по този безразсъден метод, съвсем посред пътя. Други с подигравка пишат, че "булевардът си е негов " и "на никого не пречи ". Ситуацията обаче към този момент е надалеч от комична. На локалните им писна от безхаберното отношение на кмета Цветан Ценков и са нетърпеливи да видят дейности от страна на градоначалника, който очевидно няма да бъде определен за техен отличник повторно...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР