Поредният футболист от румънското първенство, към когото Левски има интерес

...
Поредният футболист от румънското първенство, към когото Левски има интерес
Коментари Харесай

Румънски национал попада в трансферните планове на Левски

Поредният футболист от румънското състезание, към който Левски има интерес е Стелиано Филип, научи ТОПСПОРТ . Той играе като ляв бек и сега се подвизава в тима на Дунарея (Калъраш). Договорът му с борещия се за избавление в локалния хайлайф отбор е до края на сезона. Така бранителят може да пристигна на " Герена " като свободен сътрудник.

Крайният бранител бе апетитен за един от огромните гении на румънския футбол, когато играеше за Динамо (Букурещ). През зимата на 2018 година Стелиано е продаден на Хайдук (Сплит) за 500 хиляди евро. Година по-късно е освободен, откакто не съумя да се наложи в хърватския гранд.
 Снимка 420795
Източник:

Защитникът се завръща в родината си и подписва за шест месеца с Дунарея. До момента е изиграл 4 мача за отбора в румънското състезание. Левият бек стартира кариерата си в Марамуреш, а през 2012 година е притеглен в Динамо. Изявите с екипа на " кучетата " му носят повиквателна за националния тим, за който има 7 мача. Той е минал и през всички младежки обединения на северните ни съседи. Преди да премине в Хайдук, Стелиано е свързван и с Лудогорец.

ТОПСПОРТ към този момент Ви осведоми, че в проектите за селекция на Левски попада голмайсторът на Сепси Ибрахима Тандия. Медиите в северната ни съседка разкриха, че основният скаут на " сините " Богдан Патрашку е гледал онлайн нападателя на Динамо (Букурещ) Матия Монтини и халфът на Ботошани Диего Фабрини.
 Димитър Димитров остава отпред на Иртиш
Един от разновидностите за треньор на Левски отпадна

Херо ще извърши контракта си с клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР