Поредни кадри на агресия на пъта възмутиха социалните мрежи -

...
Поредни кадри на агресия на пъта възмутиха социалните мрежи -
Коментари Харесай

Шофьор бабаит наби английски моторист, запячите гледат и снимат, никой не търси полицията

Поредни фрагменти на експанзия на пъта възмутиха обществените мрежи - този път от случай във Велико Търново.

Студентка, живееща от 5 година в Италия, описа пред Нова тв, че до момента в който минавали през остарялата столица джип правел тройни изпреварвания, засичал другите коли и се носел с доста по-висока от допустимата скорост(главният път София-Варна към момента минава през града Велико Търново, б.р.). Черният джип Инфинити FX 50 е с регистрация от София област - Следствен отдел към окръжна прокуратура 8947 Вербовъчна разработка.

„ Не го видях, тъй като той в действителност летеше изпод и когато се включих от завоя, той ме изпревари, като направи тройно изпреварване “, споделя Мария Йотова.

Тя застига джипа още веднъж на червен светофар, когато водачът към този момент спори с задграничен възрастен мотоциклетист. Оказва се, че свадата е почнала по-рано, точно поради високата скорост на джипа. На светофара мотоциклетистът стопира пред автомобила, с цел да му препречи пътя, слиза и стартира да ръкомаха и да се пробва да изясни на британски, че не би трябвало да се движи по подобен метод. Шофьорът на джипа излиза и стартира пердах, мотоциклетистът е повален на земята, а водачът го рита.

"Боят продължи 30 - 40 секунди ", споделя Мария.

"Бях сама в колата и не можех да направя нищо друго, с изключение на да фотографирам ", признава момичето.

Наоколо обаче е имало и други хора, само че те също единствено са гледали. Оказва се, че няма нито един подаден сигнал до 112 или по различен метод до органите на реда.

Бабаитът с джипа към този момент е получил призовка, откакто полицията се е самосезирала, заяви Нова тв.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР