Поредната треньорска смяна на стадион Българска армия, както и снемането

...
Поредната треньорска смяна на стадион Българска армия, както и снемането
Коментари Харесай

Здравко от дует "Ритон": Позицията на Сектор Г е глупава, никой не трябва да се бърка на Ганчев

Поредната треньорска промяна на стадион " Българска войска ", както и снемането на доверието към управлението на ЦСКА , оповестено от фенклуб " Сектор Г ", провокираха необятен отзив в родната футболна общност. По този мотив " Тема Спорт " потърси известния последовател на " алените " - Здравко от дует " Ритон ".

Как ще коментирате позицията на проведените последователи от фенклуб " Сектор Г " и несъгласието им с ръководството на клуба?

- Глупава, извънредно глупава позиция. Според мен тя е инспирирана от непознати ползи на някой различен клуб. Здравомислещ, обичащ ЦСКА почитател не мога да си показва, че би тръгнал да стачкува против управлението. Защото в случай че не е това управлението, клубът просто няма да съществува. Или в най-хубавия случай ще изпадне в ситуацията на Левски. Зад сините обаче стои страната, която за нас е мащеха в последните над 30 години. Затова почитателите вместо да се занимават с нелепости и някакви хора да ги подвеждат към събаряне на управлението, да тръгнат и да стачкуват срещу страната, която е изоставила ЦСКА за разлика от всички други софийски тимове.

Споделяте ли мнението на Стойчо Младенов, че е неприемливо треньорът на ЦСКА да не взе участие в селекционния развой?

- Аз не съм вътре в кухнята на клуба и не мога да съм сигурен дали това е по този начин, тъй като доста хора от управлението споделиха, че думите на Стойчо Младенов не дават отговор на истината. А и мога да допускам на Младенов единствено при изискване, че има качествена игра. Откакто Стойчо пое тима, той не демонстрира безусловно нищо. При такава продукция е най-добре да замълчи. С изпълнителите, с които ЦСКА разполага, съм сигурен, че всеки различен треньор на отборите в Топ 6 на Първа лига би останал до последно в битката за купата с Лудогорец. Имаме положителни футболисти, които обаче дълго време нямаше кой да ги подреди както би трябвало на терена.

Очаквате ли да има някаква смяна в политиката на Гриша Ганчев оттук насетне?

- На Гриша Ганчев никой не би трябвало да се бърка. В края на краищата някои хора в нашата страна би трябвало да схванат, че не живеят в комсомолското време на комунизма. Който заплаща, той поръчва музиката. Ако толкоз знаят, да изкарат от джоба си пари, да купят клуба и тогава да приказват. След като не дават пари, могат единствено да приветстват или да не приветстват. Живеем в буржоазен свят и този клуб е частен. Има си притежател, който както желае, по този начин ще го ръководи. На който не му харесва, да изкупи акциите на тима и да стартира да постанова своята позиция. Аз също съм извънредно отчаян от резултатите и продукцията на ЦСКА , само че споделих доскоро каква е повода за тях.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР