Поредната пошла, евтина измама, шменти капели, които Борисов и ГЕРБ

...
Поредната пошла, евтина измама, шменти капели, които Борисов и ГЕРБ
Коментари Харесай

Христо Иванов: Предложението подчинен на главния прокурор да го разследва е подигравканият прокурор е подигравка

Поредната пошла, евтина машинация, шменти шапки, които Борисов и ГЕРБ се пробват да пробутат - този коментар направи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов за днешното предложение на ръководещите за въвеждане на фигурата на прокурор, който да проверява основния.
“Няма никаква смяна, вадят от същото, този не и надглавен прокурор, а подглавен прокурор. Защото до момента в който основният прокурор е основен прокурор, да му туриш един негов зависещ, определен от същия Висш съдебен съвет, който избра този основен прокурор, и който си затваря очите за всичките му мизерии. Тези хора в този момент щели да изберат някакъв прокурор,, да проверява основния прокурор. Абсолютна насмешка е това ”, съобщи Иванов в дискусионния формат с Дани Йорданов #Да питаме.
 Христо Иванов: Конституцията на ГЕРБ е мъртва, да живее статуквото Христо Иванов: Конституцията на ГЕРБ е мъртва, да живее статуквото
С неслучилия се план за привикване на Велико национално заседание (ВНС) за смяна на Конституцията ГЕРБ съумя да си завоюва политическо вре...
Той напомни мненията на европейските институции, в това число Европейска комисия и Венецианската комисия за промяната в правосъдната власт.
“Гешев би трябвало да бъде отхвърлен. Този Висш съдебен съвет би трябвало да бъде отхвърлен. Трябва да бъдат отстранени тези хора и едвам тогава можем да приказваме за някаква смяна. Докато не се планува, когато основният прокурор бъде разследван за закононарушение, да бъде отстраняван., размахва пръст, няма да има в никакъв случай даже теоретична опция някой прокурор да прояви храброст. Аз цяло лято търсех подобен прокурор ”, сподели още Иванов.
Според него сега се следят същите фалшификати, както до момента, и на процедура ГЕРБ вади плана си отпреди конституционния. Що се отнася до предлагането възможни каузи против основния прокурор да се гледат от спецсъда, Иванов напомни, че спецсъдът “беше основан от Цацаров, с цел да бъде персоналният съд на основния прокурор ”.
“Това към този момент даже не е смешно, това е просто обидно ”, счита той. Иванов напомни предложенията на Демократична България, съгласно които основният прокурор следва да бъде регистриран пред Народното събрание и Народното събрание да може да му търси действителна отговорност.
 Христо Иванов: С бюджет 2021 Борисов ипотекира страната Христо Иванов: С бюджет 2021 Борисов ипотекира страната
" С бюджета за 2021 година Борисов възобновява ипотеката на страната в интерес на олигархията. Правителството на Борисов внесе в Народно събрание бюджет с д...
" Защото другояче имаме център на власт, който не дава отговор пред никого, а. Основният принцип е, че в никакъв случай не би трябвало да има неконтролируема власт, тъй като неконтролируемата власт значи единствено едно - неконтролируема корупция ”, съобщи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР