Поредна песен от последния албум на Остава - Кислород“, оживява

...
Поредна песен от последния албум на Остава - Кислород“, оживява
Коментари Харесай

ОСТАВА с нов видео клип броени дни преди големите концерти в Пловдив и Русе

Поредна ария от последния албум на Остава - „ Кислород “, оживява със стилно нереално видео. Този път момчетата повериха продукцията към „ “ на креативния екип от Clamer Production Studio с режисьор Георги Манов.
Историята в него минава през житейските истории на разнообразни хора, като главният акцент е текстът, в който Свилен не за първи път възпява любовта. Силната галактическа обич, която те изстрелва в орбита и те кара да гравитираш като „ “.

„ Изключително нагледно парче, до момента в който го слушах непрестанно ми изплуваха разнообразни картини, въпросът беше по какъв начин да ги провеждам. Тогава се сетих за Силвия, скоро я снимах в различен клип и ми хареса минималистичният й метод. Реших да я трансформира в ходеща порцеланова апаратура, която вижда в душите на хората. Това беше основният миг в измислянето на този клип. След това, инспириран напълно от музиката и текста започнах да класифицирам картините една след друга. “ – споделя Жоро Манов.

„ От дълго време има концепция за видео от Clamer Production с режисьор Жоро Манов. Мисля, че имаме много обща емоционалност в нещата, които прави всеки от нас. Той е превъзходен визионер и му се доверихме изцяло, когато ни показа, че има доста добра концепция за „ “. Видеото е доста естетско и друго. Странни типажи са обединени от чувството за нещо неуловимо, което гравитира към тях. Нещо, което подсъзнателно е и в тях самите. За задачата бяха направени специфични перки, които се въртят на главите при придвижване.
Концептуалното видео е снимано на много разнообразни местоположения: китайски ресторант, езеро, стрелбище, моста „ Чавдар “, нощния подлез на НДК. Благодарим на страхотните млади артисти, които пресъздадоха цялото това чувство “ – споделя Георги Георгиев.

Музиката е на Жоро, в аранжимента се включват всички от групата, а за продуцирането ѝ, както и на целият албум „ Кислород “ работят дружно с Георги Станев.

Новият сингъл „ Сателит “ ще чуем и по време на последните за тази година концерти на открита сцена на Остава, на 16 септември в Лятно кино Орфей – Пловдив, 17 септември в Летен спектакъл – Русе и на 2 октомври в Кино Кабана, София.
БИЛЕТИ могат да бъдат закупени в мрежата на и партньорските каси.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР