Поредна наглост потресе бизнеса в един от големите молове в

...
Поредна наглост потресе бизнеса в един от големите молове в
Коментари Харесай

Нелепа наглост! Анелия започна работа в бургаски мол, обра шефовете си

Поредна безочливост потресе бизнеса в един от огромните молове в Бургас. 26-годишната Анелия Н., която неотдавна била наета на работа в обект на територията на комерсиалния център, най-нагло се промъкнала в офиса на шефовете си и от чекмедже отмъкнала сумата от 1 100 лева, написа " Флагман ". Кражбата обаче била разкрита доста бързо от шефа на комерсиалния обект. Той незабавно направил цивилен арест на служителката си и се обадил в полицията. Отзовалите се на място чиновници на Пето районно управление (на МВР) съответно описали закононарушението, само че не задържали момичето – нещо извънредно, поради размера на отмъкната сума.

Анелия не е престъпно проявена, а това е първото й сходно нарушаване. Шефовете на комерсиалния обект описаха, че са мощно потресени от дейностите на служителката си, която към този момент е уволнена.

„ Най-много заболя това, че служителите на реда не я задържаха още на момента, а я пуснаха “, разясниха някогашните сътрудници на бургазлийката.

Въпреки това против Анелия е формирано полицейско произвеждане и по всяка възможност тя ще бъде съдена по бързата процедура.

Какво обаче е подтикнало младото момиче към сходен отчаят ход, остава мистерия.

По всяка възможност тя ще се размине единствено с санкция или условна присъда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР