Поредицата ще се излъчва по турски телевизионен канал Един от младите

...
Поредицата ще се излъчва по турски телевизионен канал
Един от младите
Коментари Харесай

Чаатай Улусой поведе класацията за…

Поредицата ще се излъчва по турски ефирен канал
Един от младите и обичани турски артисти – Чаатай Улусой, оглави ранглиста.

Несъмнено той намира своето място в класацията за най-талантливите и красиви артисти в турското кино, само че оглави тази за възнаграждения.

Добрата вест за него е, че продължава да се изкачва по кариерната стълбица.
 Чаатай Улусой
Поредицата ще се излъчва по турски ефирен канал

След присъединяване му в сериала „ Зелено “, излъчен по BluTV, артистът е напът да завладее феновете с нов план с работно заглавие „ Пропускане “.

Поредицата ще се излъчва по турския ефирен канал 8. Сериалът ще бъде сниман от OGM Pictures. Именно това е компанията, продуцирала едни от най-хубавите турски сериали. Покрай идния план турските медии излязоха и с информация за хонорара, който Чаатай Улусой ще прибере от продуцентската компания.

Журналистът Бирсен Алтунташ твърди, че звездата от паметните сериали „ Вътрешен човек “, „ Кварталът на богатите “ и „ Огледален свят “ ще прибира 450 хиляди лири за всеки епизод от новия сериал.

Крупната сума съумя да хвърли в потрес освен почитателите на изпълнителя, само че и огромна част от продуцентите в Турция. Според Бирсен Алтунташ, хонорарът на Улусой е надминал даже този на Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР