Поредицата Промени се“ по bTV със специално издание за баловете.Двама

...
Поредицата Промени се“ по bTV със специално издание за баловете.Двама
Коментари Харесай

„Преди обед“ търси двама абитуриенти за тотална трансформация

Поредицата „ Промени се “ по bTV със особено издание за баловете.

Двама зрелостници се преобразяват за бала благодарение на позитивната поредност на „ Преди обед ” по bTV „ Промени се “. Риалити предизвикването се завръща с нов трети сезон, в който фитнес треньорът Лили Стефанова ще работи три месеца с спечелилите от специфичен за задачата конкурс.

„ Промени се “ е план на екипа на най-разнообразното и занимателно предаване в ефира „ Преди обед ”, който към този момент осъществя две сполучливи издания.  Новият сезон слага на фокус младежите, които приключват учебно заведение и стартират нов стадий от своя живот в света на възрастните.

Вдъхновяващият фитнес треньор Лили Стефанова и екипът на „ Преди обед ”  търсят двама младежи, които тази година приключват гимназия и желаят да влязат във форма за бала. За да бъде смяната трайна и да се отрази положително освен на физическото здраве, с изключение на диетолог и треньор, за младите зрелостници ще се грижи и психолог.

Екипът на позитивното риалити предизвикателство приготвя и премия - изненада за спечелилите, която ще им помогне да се погрижат за всички елементи по подготовката за бала. „ Ще се постараем да създадем на късметлиите, които ще вземат участие в „ Промени се “, един паметен бал, който ще имат да помнят цялостен живот, “ показа Лили Стефанова в „ Преди обед “.

Кандидатите за присъединяване в „ Промени се “ могат да изпращат на [email protected] свое видео по какъв начин се притеглят на кантара с пояснение за какво желаят да се трансформират или да пишат персонално известие на страницата на „ Преди обед “ във фейсбук до края на февруари.

„ Преди обед ” е решителен водач в своя слот , като усилва своята публика с над 19% всяка година, а през 2017 предаването е гледано от приблизително близо 44% от всички телевизионни фенове. Аудиторният дял на предаването има преднина от 215% пред този на главния си съперник или приблизително над 260 000 фенове повече.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР