Поредица от лоши събития, странни вещи в близост до къщата

...
Поредица от лоши събития, странни вещи в близост до къщата
Коментари Харесай

Как да определите дали ви е направена магия с помощта на яйце?

Поредица от неприятни събития, странни движимости наоколо до къщата и изнемощялост са сериозна причина да помислите дали не ви е направена магия или сте урочасани.

Може би сте най-доброжелателният човек в света, и не вярвате във всичко тези магьоснически неща, само че уви … има хора, които освен завиждат или ви желаят зло, а съзнателно отиват при врачки, с цел да ви създадат магия. И това нещо е извънредно, неприятно за здравето, любовта и кариерата.

Има доста способи да разберете дали имате магия. Но най-древният и прочут е благодарение на яйце. Врачките споделят, че яйцата би трябвало наложително да са пресни (не повече от 2 дни) и домашни.

Как да разберете дали имате магия?
Вземете домашно яйце в ръцете си и го дръжте в дланите си за 3-4 минути, като се опитате да не го стискате крепко, с цел да не го счупите. Налейте в транспарантна чаша вода. Използвайте чист изострен нож, счупете яйцето и деликатно го излеете в чашата вода. След няколко минути вижте резултата.

Резултат
Водата е чиста и жълтъкът не се е трансформирал и е в белтъка, а белтъкът не е изгубил формата си – няма магия.

Ако жълтъкът е цялостен, само че от белтъка излизат влакна нагоре, напомнящи за медуза, тогава вие имате магия. Този резултат демонстрира магия за неудачи в фамилния живот, самотност и сълзи.

На обособени места по нишките белтъкът има мехурчета – мощна магия и направена от професионална гадателка. Често провокира неуспех и болести.

Ако нишките на белтъка в допълнение към мехурчетата имат черни точки, магията е направена за гибел или с потреблението на почва от гроб.

Ако по линиите на белтъка има мехурчета и жълтъкът по краищата се е сгъстил – магията е направена по този начин, че човек да се мъчи през целия си живот. Също по този начин върху жълтъка могат да се образуват разнообразни петна.

Ако нямате магия, просто изсипете наличието в тоалетната паница и измийте чашата. А, в случай че имате, изхвърлете я, надалеч от вкъщи. С този способ ще можете да разберете дали имате някакви вълшебства, породени от недоброжелатели. В края на краищата доста постоянно в нашия живот идват сложни времена, които от време на време не зависят от нашите дейности или безучастие. Можете също да определите съществуването на магия, благодарение на елементарни кибритени клечки.

За да избегнете отрицателно въздействие от страна на недоброжелателите, коства си да посещавате черква понякога и да се пробвате да не споделяте персонални неща с не толкоз близки на вас хора.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР