Пореден урок по стил ни предаде“ Кейт Мидълтън с появата

...
Пореден урок по стил ни предаде“ Кейт Мидълтън с появата
Коментари Харесай

Назаем от стила на Кейт Мидълтън: 5 елегантни бели палта за зимата

Пореден урок по жанр ни „ съобщи “ Кейт Мидълтън с появяването си на обичайния коледен концерт. Нейният монохромен стайлинг в бяло (включително и чантата) прикова всички погледи и сподели за какво не би трябвало да изключваме светлите тонове от зимния си дрешник. Да, не са най-практичното нещо, само че пък наподобяват извънредно изтънчено. Фокусът в тоалета на принцесата на Уелс обаче се оказа ориентиран към палтото на Chris Kerr, тъй като малко по-късно онлайн търсенията на думите „ дълго бяло палто “ са се нараснали с +1331% в Обединеното кралство.

С постоянно добре премислените си дрехи, Кейт Мидълтън безспорно въздейства върху стилните трендове и настоящите модели. Безупречното дълго палто е една от класиките на нейния дрешник, а във времето е потвърдила, че е почитателка и на монохромните визии. В този случай тя беше комбинирала тънък пуловер, панталон с висока талия и вталено бяло палто. Що се отнася до аксесоарите, принцесата бе допълнила тоалета с висящи обеци и минималистична чанта на Strathberry. През годините Кейт Мидълтън нееднократно се е появявала с бяло палто, само че в разнообразни модели и кройки, само че последният стайлинг сигурно е един от най-елегантните във връзка с светлата връхна дреха, с който сме я виждали.

Въпреки че сивото и черното палто са надалеч по-предпочитана алтернатива, изключително в неприятно време, за бялото също може да кажем, че е от тези безконечни модели, които оказват помощ за впечатляващ външен тип. Затова и през днешния ден ви предлагаме няколко шопинг находки от настоящите сбирки, които могат да се носят най-малко няколко сезона. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

 
Кейти Холмс и по какъв начин да носим обемното палто елегантно като нея

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР