Пореден случай на жестока агресия към животно. Видео, на което

...
Пореден случай на жестока агресия към животно. Видео, на което
Коментари Харесай

Агресия! Мъж дърпа и рита малко кученце във вход на блок

Пореден случай на жестока експанзия към животно. Видео, на което се вижда по какъв начин млад мъж рита малко куче, провокира вълна от неодобрение. Ужасяващата постъпка е станала в жилищна постройка в столичния квартал „ Младост “ 2. По коридора, както и пред вратата на асансьора, мъжът безмилостно рита и дърпа дребното животинче, водено на мотив. С него се движи и друго куче, което не е на каишка. Необяснима е повода за държанието на мъжа. Жената, споделила фрагментите заяви, че е алармирала в полицията. КОментиращи обявата обаче са обезверени за приемането на съответна реакция от тях.

„ Случаят е стихотворец от Мартин Янчев и организация МиМ Помощ за животните-БГ. Предоставена е цялостна информация и подпомагане!, “ написа Albena Deianova.

„ Целта на поста не е за намиране на биячи (което е най-лесно), а да се даде публичност на сходни случаи с вяра системата да се задейства и хората да спрат да си затварят очите!

Моля мнения от вида на дайте адрес и име да спрат, данните на индивида са предоставени на съответните органи и не е законно даването на персонални данни в обществените мрежи или на който и да е без нужната пълномощия!

Смятам, че като цивилизовано общество би трябвало да решаваме проблемите интелигентно, а не първично!

Никога не можеш да знаеш какво се крие надълбоко в душата на хората. Гледаш го млад, учтив, мирен, а то душата му зла и гнила. И ето, 2023 гр. София, жк. Младост 2 това се случва, когато " никой не гледа ", в този момент е куче, едно, две, три...., а след това... дете, жена..... Подаден е сигнал на 112 служителите на реда пристигнаха за 15 минути и какво от това, резултат 0. Подаден сигнал в столичен инспекторат - чакаме ветеринар. Почти 12 часа по-късно резултат няма, а идва събота, след това неделя и до понеделник към този момент няма да е от голяма важност. Разбирам, че за доста хора това е просто едно куче, само че за мен това е един умопобъркан, принудител избиващ комплекси върху едно малко беззащитно животно, а след това дали няма да събере сили и храброст да насилва и хора?

Всички ми споделят " Ама не те ли е боязън да вземеш отношение " ами... ДА боязън ме е! Ама благи хора повече ме е боязън да пребивавам в общество, в което никой не желае да вземе отношение, даже когато пред очите му се случват неправилни неща! Страх ме е, че децата ми живеят с насилници и психопати, които се мислят за недосегаеми точно, тъй като ги направихме такива с безмълвие и безгласно толериране!, “ гласи цялото известие, споделено в груби във Фейсбук.

Видеото можете да видите.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР