Пореден скандал се заформя в българския футбол. По подобие на

...
Пореден скандал се заформя в българския футбол. По подобие на
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Лудогорец натиска за отлагане на мача с ЦСКА, феновете - за отваряне и на Сектор Б

Пореден скандал се заформя в българския футбол. По сходство на сагата с европейската подготовка сред България и Унгария на 16 ноември, в този момент гърмеж може да има по оста София - Разград. Шефовете на Лудогорец са подхванали акция по отсрочване на значимия дуел с ЦСКА на стадион " Българска войска " този уикенд, научи Lupa.bg.

" Орлите " нападат на разнообразни равнища в БФС, а като аргумент акцентират значимия мач за тях мач идващия четвъртък, когато одобряват Нордселанд в шампионата Лига на конференциите. Единствено победа съхранява възможностите на " зелените " да продължат в елиминациите през пролетта, защото все още са с равни точки - по девет, с Фенербахче, който има пасив от един гол в общото класиране, само че при еднакъв брой точки най-после, директните дуел ще вземат решение конфликта (3:1 за истанбулския отбор и 2:0 за разградчани).

Накрая може головата разлика да се окаже значимият фактор. Турският гранд има видимо лек домашен мач с последния Спартак Търнава, а Лудогорец би трябвало непременно да завоюва семейството си на датчаните, които са първи в група Н и които разрушиха селекцията на Георги Дерменджиев (б.а. - тогава тимът беше воден от Ивайло Петев) със 7:1 вкъщи.

Двубоят от XX кръг сред ЦСКА и Лудогорец е в неделя, 10 декември, от 17:45 часа, стадионът е разпродаден, а нервността за билети продължава.

Това ще бъде финален мач на " Армията " в сегашния му тип, след което ще започват разрушителни и ремонтни действия след това. Именно и заради този факт еуфорията измежду " алена " България е голяма, а конфликтът е извънредно значим и за борбата за купата. " Армейците " водят в класирането дружно с Черно море, като двата отбора имат по 42 точки, до момента в който Лудогорец е трети и изостава с три пункта, само че има и мач по-малко от двата кандидата за купата.

От щаба на " алените " не желаят никога мачът да бъде отсрочен, само че надали ще имат последната дума, имайки поради обстановката в родния футбол и лобито, с което разградчани разполагат в БФС.

Феновете на домакините също не желаят да се отсрочва дуела, а в това време упорстват пред своето управление да отвори Сектор " Б ", с цел да може да пусне още повече аудитория на стадиона.

" Защо би трябвало да се съобразяваме с една шепа, като ще пристигна гостуваща агитка от пет или 10 души, и би трябвало да е затворен цялостен бранш поради тях? ", гневят се последователите на 31-кратните първенци на България.

Към днешна дата всички билети са разграбени, а хора непрекъснато търсят по интернет входни талони, с цел да участват на събитието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР