Пореден сигнал за тормоз в пазарджишкото село Виноградец. с нож

...
Пореден сигнал за тормоз в пазарджишкото село Виноградец. с нож
Коментари Харесай

Един от пострадалите от Лазар Влайков: Трябва някой да го спре


Пореден сигнал за тормоз в пазарджишкото село Виноградец. с нож и нов арест за някогашния общинар. Ще бъдат ли взети ограничения?

Името на Лазар Влайков нашумя, откакто с негов револвер, който дал на дете, беше погубен на място притежател на заведение. В средата на септември Влайков влезе в пандиза поради побой над съседи в дома им. Пред bTV те описаха за случая.

„ Лазар влезе натрапен у дома. Нападна мъжа ми още през входната врата на дома ми с думите „ Ти ли ще гониш моя наследник от заведение, в този момент ще те убия “. Другият нападател който беше с него Йордан по прякор Розата го удари с дърво по главата. Нападнаха го, биха го. Не желая да се случвам към случая, това нещо се повтаря “, сподели Валентина Шуманова, брачна половинка на нападнатия.

По думите на Георги Шуманов, Влайков го е заплашвал с ликвидиране.

„ Нанесе ми удар в главата, а Йордан ме удари с един прът няколко пъти по главата, по окото. Паднах на земята, а те продължиха да ме удрят и да ме ритат “, описа той.

Георги си е извадил здравно и е подал тъжба против Лазар Влайков.

„ Надявам се този път той да получи заслуженото си за неговите действия, тъй като те се повтарят и не се знае до къде ще стигнат. Няма по какъв начин той да тормози две села и законът да стои и да гледа в профил. Трябва някой да го спре “, сподели още потвърпевшият.

Преди години Лазар нападнал и сина на Дора Пачева.

„ Той си влиза, пребива си който си желае и си излиза. Както при сина ми – синът ми е бил в заведението през 2008 година, той скача, стартира да го бие и души “, описа тя.

Последният случай на закани за ликвидиране от Лазар Влайков е в неделя против мъж от селото, който отхвърли да застане пред камера. Тогавата Влайков е за 24 часа, а по-късно - за още 72 часа.

От прокуратурата обясниха за bTV, че се водят две досъдебни производства против него. За случая от 17 септември от прокуратурата ще внесат искане в областен съд - Пазарджик за налагане на мярка задържане под стража.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР