Пореден кръг от Бундеслигата мина в историята, но на върха

...
Пореден кръг от Бундеслигата мина в историята, но на върха
Коментари Харесай

Кандидатите за място в зона Европа в Бундеслигата се увеличават

Пореден кръг от Бундеслигата мина в историята, само че на върха не се промени нищо. Лидерът Борусия (Дортмунд), Байерн (Мюнхен) и Борусия (Мьонхенгладбах) завоюваха семействата си, а с триумф, само че на непознат терен, се поздрави и Република България (Лайпциг), който дори усили преднината си на четвъртото място поради грешката на Айнтрахт (Франкфурт). Байер (Леверкузен), Майнц 05 и Хофенхайм също се постановиха в своите дуели и се обрисува извънредно забавна борба за квотите за евротурнирите.

Логично множеството футболисти в идеалния състав на Sportal.bg за кръга са от изброените отбори. Дортмунд отнесе Хановер 96 с 5:1, а над всички се се откроиха Ашраф Хакими и Рафаел Герейро. Герейро действаше като офанзивно крило, само че поради сериозната конкуренция в предни позиции го слагаме в отбрана, където по принцип работи.

Керем Демирбай и Андрей Крамарич бяха в основата на триумфа на Хофенхайм с 4:2 над Фрайбург, а Тиаго Алкантара отново “скри” топката на всички в срещата на Байерн (Мюнхен) с Щутгарт.

Единственият от губещата страна в селекцията ни е вратарят на Волфсбург Коен Кастеелс. Той позволи три гола против Леверкузен, само че направи куп спасявания, с които освен избави съотборниците си от сериозен погром, а и единствен заслужи положителни думи за изявите си.

Вижте целия съвършен отбор и коментирайте:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР