Пореден кошмар в СеверозападаЗаподозрени са трима цигани от 15 до

...
Пореден кошмар в СеверозападаЗаподозрени са трима цигани от 15 до
Коментари Харесай

Мъж от Гъмзово убит за шише ракия

Пореден призрачен сън в Северозапада
Заподозрени са трима роми от 15 до 17 години и 10-годишно момче

По през целия ден търсели какво да откраднат

Здрав и прав мъж на 59 години от видинското село Гъмзово е пребит до гибел от четирима голобради роми, оповестиха съседи на жертвата. От полицията във Видин потвърдиха за случая и оповестиха, че са арестувани трима обвинени на възраст 15,16 и 17 години. В нападението и багра е взело участие и 10-годишно момче, само че то не е зад решетките, а към него е приложена мярка “полицейска отбрана ”.

Безжизненото тяло на Борислав Борисов било видяно от комшии към 14,30 ч на 2 януари. Оградата на двора му била съборена, а индивидът лежал прострян на земята. Пристигнали служители на реда, които видели, че по тялото на стопанина има следи от свиреп побой. Той е бил удрян в лицето с твръд предмет, счупени били и горната, и долната му челюсти.

Разследващите открили, че късно вечерта на 1 януари Борисов е бил атакуван от четиримата роми. Те го потърсили в дома му да желаят ракия, само че той им отказал. Затова бутнали оградата му, нахлули в двора и го пребили. Вчера към момента не бе известно дали са взели нещо от къщата на жертвата.

Борисов нямал семейство, живеел самичък, не подържал връзка с двамата си братя и сестра си. Задържаните младежи били известни с Гъмзово с това, че по през целия ден обикаляли и търсели какво да откраднат.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР