Трима души са задържани в София при акция за нарушаване

...
Трима души са задържани в София при акция за нарушаване
Коментари Харесай

Трима задържани при акция срещу търговията с вот в София

Трима души са арестувани в София при акция за нарушение на политическите права на жителите. Това оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Акцията е в кварталите " Христо Ботев ", " Филиповци " и " Модерно предградие ". В рамките й текат и инспекции на търговски обекти.

Преди седмица прокурори от Софийска градска прокуратура (СГП), проверяващи служители на реда и чиновници от оперативния състав на Министерство на вътрешните работи започнаха поредност от работни срещи във връзка идните избори. Целта е да се реализира оптимално висока действеност и съгласуваност в работата сред прокурорите от СГП и чиновниците на Министерство на вътрешните работи, ангажирани с откриване и следствие на закононарушения, по отношение на идните избори.

По-рано и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов и ръководителят на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) Пламен Тончев подписаха взаимна заповед за основаване на Национално междуведомствено звено по отношение на изборите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР