Пореден кариерен провал претърпя журналистката Диана Найденова, разбра HotArena.Хапливата ТВ

...
Пореден кариерен провал претърпя журналистката Диана Найденова, разбра HotArena.Хапливата ТВ
Коментари Харесай

Диана Найденова пак без работа

Пореден кариерен неуспех претърпя журналистката Диана Найденова , разбра HotArena.

Хапливата ТВ водеща , която в последната година се устояваше като продавачка, е банкрутирала магазинчето си. В него Диана от утро до пладне продаваше свещи и ароматизатори, импорт от Испания, само че по този начин и не могла да направи вярна клиентела и разноските били повече от облагата. Затова Найденова се принудила да затвори и сега е на издържка на брачна половинка си Мирослав. 

Въпреки огромните рокади в малките екрани напоследък, позиция за нея по този начин и не се отвори и нито една от огромните медии не я пожела за свое лице. Последно я гледахме в ефира на Нова телевизия, откъдето Найденова си потегли след злокобен скандал с тогавашната шефка на новините Дарина Сарелска , която не след дълго бе уволнена и емигрира със фамилията си в Съединени американски щати.

След като малкия екран се оказа отчаяние за Найденова, тя потвърди, че не страда от звездомания и не държи непременно да бъде на екран, само че и в търговията не й потръгна. 

За сметка на това брачният партньор й Мирослав Войников бележи триумфи в политиката и след изборите за локална власт през предходната есен е част от общинския съвет на Хасково. Двамата са дружно от края на 2013 година, когато си споделиха " да " на дискретна гала. 7 години след церемонията Диана и Мирослав към момента нямат общи наследници. 

Журналистката има една щерка от предходния си мъж, който през 2009 я остави вдовица, откакто се самоуби с револвер в колата си пред офиса на огромна банка. В едно от последните си по-лични изявленията Найденова призна, че не възнамерява да има повече наследници, само че Миро желал и по тази причина двамата почнали опити да имат свое детенце, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР