Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов сподели за

...
Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов сподели за
Коментари Харесай

Той изригна срещу Домуса и Наско: Не, не искам да съм българин с тези „чалми“ без души…

Популярният състезателен публицист и политически анализатор Георги Атанасов показа за ТОПСПОРТ своята реакция след финала на шампионата по футбол в Първа лига.
„ Ако бяхме естествена, а не престъпна страна, шампионата на България по футбол трябваше да бъде анулирано и занулено след пловдивското порно за сметка на данъкоплатците против Лудогорец и Арда и след свалените, до жълто намазани, сини гащи посред Делиормана. Толкова и точка – без евротурнири и без олимпийско присъединяване на националния отбор в следващите квалификации. Мафия, ОПГ и всичко от този порядък до стената…
А в този момент няколко фрази всъщност. Предварително бе ясно, че няма по какъв начин да се спре Проекта на Статуквото. Излишно е да споделям, че ние не сме нито Германия, нито Белгия, с цел да чакаме хеликоптер сред стадионите на кандидатите. У нас всичко авансово е разчертано по формулировка. Радвайте се, нарушители! Следващият път ще ни унижи Гибралтар с маймуните, а цяла естествена България от дълго време стиска палци за всеки противник на омразния „ Франкенщайн “ от Делиормана. Да знаете единствено по какъв начин се веселя при всяко отпадане от Европа на това непоносимо ГМО, събрано неизвестно от какво вещество. Не, не желая да съм българин с тези „ чалми “ без души…
За Системата и Организацията всичко от дълго време е казано на квадрат. Има ли смисъл да ви изгубвам времето с увещание за съдийските, ВАР и Сватбар аванти за Проекта, за порното в Пловдив-2023 но Перник-2012 плюс Родопите, за целенасочените картони против ЦСКА и Саша Илич или за корупционния мач на Левски в Разград? И тъй наречените, и т. н?
Да се върнем обаче на „ Армията “. Много приказки се изписаха и изговориха за недостига на класа в отбора на Саша Илич. Това е ясно. Важното е да се разбере един път вечно, че бандитски Монопол като този на Проекта се бори с оптималната успеваемост. Тоест, когато е най-удобният миг през есента и без прахосване на запаси. Както споделя народът – човек се оправя на легло. После е късно! Няма по какъв начин ЦСКА да изпусне цели четири точки против махленската команда на Локо (Сф), да пропусне още две против мекеретата от „ Лаута “ и оня ден против Бистрица и да претендира за купата. Оставям настрани „ постоянно дерби “, директни дуели с тези от Делиормана и други сходни идеологеми.
Просто и ясно – с цел да пребориш една Диктатура би трябвало да вземеш 100 % от своето и да чакаш Тя да сгафи по трасето. По различен метод не се получава. През миналия сезон тази аксиома бе доказана от Наполи в Италия, от Фейенорд в Холандия, от АЕК в Гърция и от Фарул (Констанца) в Румъния. Жалко, у нас ЦСКА не съумя за неволя на целокупния ни футбол. Мафията се оказа по-силна от Живота, който обаче продължава.
Поклон пред Гриша Ганчев, Саша Илич, техните момчета и „ алената “ България. Те пробваха да спасят българския футбол от Октопода, само че не съумяха на този стадий. Животоспасяващата задача обаче продължава и рано или късно ще се увенчае с триумф. В името на Спорта и поради всички нас, на които ни омръзна да ни вършат на идиоти. Искате ли още мръсотия от същата гнусота? “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР