Популярният руски рапър МС Иван Петунин сложи край на живота

...
Популярният руски рапър МС Иван Петунин сложи край на живота
Коментари Харесай

Не съм готов да убивам! Руски рапър се самоуби след получаване на повиквателна за мобилизация - Свят

Популярният съветски рапър Министерски съвет Иван Петунин постави завършек на живота си, откакто получи повиквателна за частичната готовност и вероятността да отиде на фронта в Украйна. Петунин, който написа песни и се изявява под псевдонима Walkie е скочил в петък от 11-ия етаж на жилищен блок в Краснодар, като преди този момент е оставил сетен запис, в който споделя „ Не съм подготвен да умъртвявам! “, оповестява локалното издание 93.ru.



„ Ако гледате това видео, това значи, че към този момент не съм измежду живите. Моят другар Ром Сван беше споделил да си мощен духом, това значи, че имаш душа. И върху своята душа аз не мога да поема прегрешението на убийството, и не желая. Аз не съм подготвен да умъртвявам за каквито и да са идеали. За мен да убиеш човек на война или просто по този начин, е това, което не мога да направя. Аз нямам право да взема в ръцете си автомат и да изстрелвам по хора. Да, аз имам пролонгация от мобилизацията поради това, че съм лежал в ПНД (психично-неврологичен диспансер), само че ми се коства, че в околните дни частичната готовност ще се трансформира в цялостна. Имам две ръце, два крайници, пръст – показалец, да натиска спусъка, а автомат някакъв ще ми дадат. “ – споделя рапърът в предсмъртното си обръщение.

„ Съвсем евентуално е с тази си постъпка да е избавил десетки животи на почтени украинци. Вечна му памет. Жалко, че руснаците са толкоз безволеви, че са подготвени да умират, да убиват, за умират, само че единствено да не закачат режима, който е трансформирал живота им в пъкъл. “

" Не съм подготвен да взема оръжие и да умъртвявам себеподобните си. Простете ми, тези, които ме обичате, само че от време на време би трябвало да човек да почине за правилата си. И окончателното ми решение е по какъв начин тъкмо ще умра: от хората, които нападнахме, с цел да остана вечно в историята като човек, подкрепил протичащото се, или да изразя финалния си митинг “, добавя младият мъж, който подлага на критика и войната, стартирана от ръководещия режим на Руската федерация и неговия глава Владимир Путин.

" Не разбирам аргументите, същността. И що се отнася до мен, ние всички станахме заложници на един фанатик, който ни дава избор: или затвор, или войска, или изходът, който избрах ".

Рап изпълнителят прикани почитателите да слушат албума, който издаде предходния ден, и също по този начин пожела на всички " завършек на войната и естествен живот ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР