Популярният, но и скандален американски телевизионен водещ Тъкър Карлсън вече

...
Популярният, но и скандален американски телевизионен водещ Тъкър Карлсън вече
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън обяви собствена видео платформа

Популярният, само че и абсурден американски ефирен водещ Тъкър Карлсън към този момент има лична стрийминг платформа, която ще предлага на феновете " истината без декорации " против 72 $ на година, съобщи АП.

Tucker Carlson Network ще включва коментарни сегменти, изявленията, излъчвания вести, документални филми и други излъчвания, готови от Карлсън и някои от хората, с които по-рано работеше във Fox News.

Той беше изненадващо уволнен от консервативната телевизионна мрежа доскоро повече от 7 месеца. Карлсън беше най-популярният водещ на Fox News, като ефирното му държание беше мощно в поддръжка на Доналд Тръмп и против Демократическата партия и помощта на Съединени американски щати за Украйна. В хода на дело против малкия екран поради свадите към президентските избори в Съединени американски щати, обаче, стана ясно, че отвън студиото Карлсън има доста по-различни възгледи.
 Fox News се раздели с Тъкър Карлсън... и с над $500 млн. от пазарната си стойност
Fox News се раздели с най-скандалния си водещ... и с над $500 млн.

Акциите на медийната група понесоха тежък удар след новината, че той слиза от ефир

Той се завърна в ефир благодарение на Илон Мъск - с видеа, особено продуцирани за X/Twitter. Карлсън ще продължи да употребява платформата, само че в подкаста на някогашната си колежка от Fox News Мегън Кели той разяснява, че обществената мрежа " няма потенциала " да бъде основа на платформата, която желае да построи.
 Тъкър Карлсън стартира ново шоу - в Twitter
Изгонената звезда на Fox News се завърна с шоу... в Twitter

Първият епизод беше гледан над 45 млн. пъти в границите на броени часове

Сега изпълнителен шеф на Tucker Carlson Network ще бъде Нийл Пател - другар на водещия още от колежанските години и негов бизнес сътрудник при основаването на консервативния уебсайт The Daily Caller през 2010 година Съдържанието пък ще е в ръцете на продуцента на Карлсън от Fox News Джъстин Уелс, който беше уволнен дружно с него през април.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР