Популярният китайски портал Economic Daily News съобщи, че официалната презентация

...
Популярният китайски портал Economic Daily News съобщи, че официалната презентация
Коментари Харесай

Почти всички подробности за iPhone SE 2: дата на анонса, характеристики и цена

Популярният китайски портал Economic Daily News заяви, че формалната презентация на iPhone SE 2 в действителност ще се състои в първата половина на 2018 година и по този метод добави появилата се преди няколко дни неофициална информация.
Според тези данни, новият телефон ще бъде показан тъкмо две години след анонса на първото потомство iPhone SE. А това значи, че новият флагман на Apple, присъща линия на който е 4-инчовият екран, ще бъде показан пред обществото на 20-ти март 2018 година или ден-два по-късно.



Вече е известно, че iPhone SE 2 ще наследи огромна част от хардуера на миналогодишния iPhone 7. Този смарт телефон би трябвало да получи 4-ядрения процесор Apple A10 Fusion, 2 GB оперативна памет, 32/128 GB флаш-диск, съществена камера с резолюция 12 мегапиксела, предна камера с резолюция 5 мегапиксела с поддръжка на функционалността Live Photos и 1700 mAh батерия. Очакват се още стъклен заден панел, който ще даде опция за потреблението на същото безжично зарядно, като в iPhone 8 и iPhone X.

Според тази информация, iPhone SE 2 ще има две модификации с цени за Съединени американски щати $399 (32 GB) и $499 (128 GB). В останалите страни цените ще бъдат по-високи.

Всъщност, това са почти цените на настоящия iPhone SE, който стана известен след тяхното понижаване. Възможно е и при новия модел да се повтори същата обстановка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР