Популярният журналист Борис Касабов, известен с пристрастията си към Левски,

...
Популярният журналист Борис Касабов, известен с пристрастията си към Левски,
Коментари Харесай

Борис Касабов: Наско, за Бога и за Левски, седни на една маса с Мъри и Ивков

Популярният публицист Борис Касабов, прочут с пристрастията си към Левски, се обърна намерено към Наско Сираков. Той прикани мажоритарния притежател да организира нова среща със Станимир Стоилов и Иво Ивков за връщането им в клуба.

Ето и обръщението на Борис Касабов:

" Наско, господин Сираков,

постоянно в последните близо 20 години съм си мислил, че в случай че има нещо неразрушимо това е вашата връзка със Станимир Стоилов. Всички знаем, че мост се строи доста мъчно, само че доста елементарно се унищожава.. Лично аз не считам, че този мост е изцяло опустошен и в случай че някой може да направи нещо, то това сте вие, господин Президент на ЛЕВСКИ!

Виждаме накъде отива тима, повече от ясно е - футболистите не се усещат удобно по този метод и са несигурни. Питам се, приказвал съм го и с доста други левскари това - за какво не извършите още един опит, с цел да върнете назад в ЛЕВСКИ Станимир Стоилов? Пречи ли ви нещо да извършите още една среща с Мъри и Иво Ивков?

Направете в името на ЛЕВСКИ тази крачка!

Наско, ти постоянно си бил мъжага! Преодолей егото си! Седнете дружно на една маса и се пробвайте да се разберете.

Наско, за Бога и за ЛЕВСКИ, пробвай този ход. Това е съгласно мен молба на всички левскари! В положение си да спреш разединението, сигурен съм в това. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР