Популярният изпълнител Вензи стана баща на момче. Благодаря от цялото си

...
Популярният изпълнител Вензи стана баща на момче.
Благодаря от цялото си
Коментари Харесай

Вензи стана баща, похвали се в социалните мрежи

Популярният реализатор Вензи стана татко на момче.

„ Благодаря от цялото си сърце за благите ви пожелания! Както постоянно обичам да споделям, без всички Върховен административен съд, нищо от това, което върша не би имало смисъл! Благодарен съм, че ви има! Обичам Ви! Безкрайно доста! ”, написа Вензи в персоналния си профил в Instagram.

 

В другата обществена медия Фейсбук пък поп, хип-хоп и R’n’B артистът, който е и още композитор, текстописец и музикален продуцент, показа:

„ Слава на Господ Бог, създателя и вседържателя на всичко съществуващо, Слава на Исус Христос и Пресветата Божия Майка Дева Мария! Роди ми се наследник! Казва се Антони, тежи 3.340 и е 49 сантиметра! Благодаря ти, Евгения Славова, за най-прекрасният подарък на света!, написа изпълнителят. Нека Господ Бог бди над теб! Сине, мама, баща и всички твои родственици постоянно ще са до теб и ще те закрилят! Аз ще направя всичко, което е по силите ми, с цел да те възпитам, да станеш един заслужен българин, мъж и най-много човек! Нека Господ Бог бди над теб! Обичам те от цялото си сърце! ”

 

Антонио се е явил на бял свят в столичната болница „ Шейново ”.

 

33-годишният Венцислав Милър Ауори, както е цялото име на Вензи, е дружно с приятелката си Жени от 2017 година Преди това той имаше дългогодишна връзки с друга дама, само че самият той показа преди време, че „ е вложил прекомерно доста в тази връзка ”.

Вензи е един от най-популярните от младото потомство музиканти у нас. Неговата кариера с нотите стартира още, когато е на 3 година, започвайки да пее в  Детския радиохор към Българското национално радио. Талантът на Вензи е от генерации по майчина му линия. Прадядо му бил цигулар, а баба му е детски възпитател по пеене и акордеон.

 

Бащата на Вензи е нигериец, който учи стопанска система в България и по този начин се среща с майка му, учеща по това време медицина.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР