Популярният и обичан поет Добромир Банев днес черпи за 53.

...
Популярният и обичан поет Добромир Банев днес черпи за 53.
Коментари Харесай

Добромир Банев празнува ЧРД, чака поредна премиера

Популярният и обичан стихотворец Добромир Банев през днешния ден черпи за 53. Звънките рими и завладяващият темп на стиховете му завоюваха хиляди читатели в книгите му „ Обичай ме постепенно “, „ Любов до синьо “ и „ Аз съм в другото такси “ - тотални бестселъри с по няколко тиража.

Скоро ще се появи и неповторимият му дует с кралицата на българската лирика Маргарита Петкова - нецензурираната версия на шлагера " Абсурдни времена ", която включва доста непубликувани до момента стихове.

Ето какво споделя Добромир Банев за това какво го избавя в сегашните времена.  „ Четенето. Препрочитам обичани книги и с изненада разбирам, че от позицията на времето откривам толкоз доста нови неща в тях. Продължавам и да пиша, това е естествено за мен положение. Вярвам, че думите лекуват. Много читатели в този момент ми изпращат посредством куриерски компании копия от последната ми книга „ Обичай ме постепенно “ за подпис. И, несъмнено, сготвям. Смея да настоявам, че имам положителни кулинарни умения. Готвенето е отличен метод да запълниш времето. Спасява ме и чувството, че нещата отново ще си дойдат на мястото. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР