Популярните личности са постоянно подложени на наблюдение от страна на

...
Популярните личности са постоянно подложени на наблюдение от страна на
Коментари Харесай

Звездите, които спечелиха сериозни пари само заради... клевета

Популярните персони са непрекъснато подложени на наблюдаване от страна на папараците и жълтите издания. Много мъчно огромните звезди съумяват да опазят персоналния си живот... персонален. Други пък някак намират баланс, а трети... те просто реагират незабавно, когато схванат, че по техен адрес са изписани куп неистини. Точно за такива случаи ви описваме през днешния ден, само че освен това - тези звезди са успяли да завоюват милиони... поради клеветите, писани за тях.

Том Круз

През 2003 година Том Круз осъди порно артист за клюка. Въпросният мъж твърдеше, че е имал любовна връзка с Круз и връзките им са съдействали за развода му с Никол Кидман. Том Круз завоюва делото и 10 млн. $.

Виж още:

Скарлет Йохансон

През 2014 година актрисата влезе в съда против френски публицист, които е получил ентусиазъм от нея за една от книгите си. Главният персонаж в книгата му е жена, която има десетки любовни афери. Йохансон го упрекна в клюка и изиска обезщетение от 50 000 $. Макар и да завоюва делото, Скарлет получи единствено 2500 $.

Кийра Найтли

През 2007 година актрисата заведе дело против английския таблоид Daily Mail, защото в една от публикациите си за анорексия те са употребявали нейна фотография. След края на делото Найтли завоюва единствено 3000 $. 

Виж още:

Мерилин Менсън

През 2013 година музикантът осъди за клюка жена, която твърдеше, че е омъжена за него. Освен това тя твърдеше, че той я преследва, поради него са умряли двете й котки и я наскърбява, тъй като е афроамериканка. Жената загуби делото и заплати на Менсън 50 000 $.

Кейти Холмс

Актрисата осъди канадският онлайн уебсайт за вести The Star за 50 000 $, откакто те разгласиха публикация, в която настояват, че тя е наркозависима. 

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР