Популярната водеща Елън Дедженеръс получи остри критики за една от

...
Популярната водеща Елън Дедженеръс получи остри критики за една от
Коментари Харесай

Елън Дедженеръс ядоса последователите си с шега за карантината

Популярната водеща Елън Дедженеръс получи остри рецензии за една от шегите си. Откакто бяха оповестени строгите ограничения против ковид и беше неразрешено скупчването на доста хора на едно място, водещата прави занимателното си предаване онлайн от вкъщи си.
Концертът " Помогни от у дома ": Събрани са над 220 000 лева за най-нуждаещите се Познати и обичани лица от музикалния свят се включиха с осъществявания в благотворителната идея
Неотдавна тя разгласява видео, към този момент отстранено от мрежата, в което шеговито разяснява карантината и самоизолирането, на която множеството хора са се подложили:

“Едно от нещата, които научих от това да съм в карантина е, че то е като да си в затвора”, сподели тя на феновете си в интернет. “Най-вече тъй като нося същите облекла към този момент 10 дни и всички тук са хомосексуалисти.”

Елън и брачната половинка ѝ Порша де Роси Снимка: Getty Images

Дедженеръс съблюдава апелите за изолираност и не напуща дома си, където е дружно със брачната половинка си Порша де Роси.
Инфлуенсърите несъмнено са полудели или какво е #QuarantinePillowChallenge Хиляди по света качват фотография с рокля от възглавница
В интернет обаче се появиха мнения, които я упрекват в несъобразителност да съпоставя доброволната изолираност с тежкото състояние на пандизчиите по време на пандемията:

“Като изключим това, че хората в пандизите не могат да се дистанцират един от различен, нямат задоволително вода и тоалетна хартия и ще умират на огромни групи поради COVID-19, твоята карантина, Елън, сигурно е като престой в затвор”, написа един от потребителите на обществените мрежи.

Други подсетиха на водещата, че живее в къща за милиони в Калифорния.

Още реакции може да намерите на уеб страницата LadyZone.bg, както и да видите кои други звезди разгневиха хората с мненията си за пандемията:
Неуместната смешка на Елън Дедженеръс за карантината, която разгневи доста хора Телевизионната водеща се пошегува с карантината и провокира вълна от отвращение
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР